Termékinformációk:
Kategória szerint: Hálóruházat
Márka:DKaren
Fogyasztói ár:10290.00 Ft

Fawila – elegáns női szett, luxus csipkés részletekkel. A kettesben töltött romantikus esték elengedhetetlen kelléke. A hálóing és női alsó szett áttetsző elasztikus necc anyagból és finom csipkéből készült Bélés- és merevítők nélküli kosarak, középen bizsuval díszítve Keskeny vállpántok hosszúsága szabályozható Klasszikus szabású női alsó necc anyagból készült Derékban és combkivágásokon fehérnemű gumival szegélyezve Alul pamut anyaggal megerősítve


 • Eleonore luxus hálóing
  Eleonore luxus hálóing

  ❤️Eleonore selymes szatén hálóing - rendkívül kellemes viselet. A hálóing lágy esésű, finoman követi a test vonalait. Romantikus..

  11990.00 Ft
 • Elimar luxus női hálóing
  Elimar luxus női hálóing

  ❤️Elimar luxus hálóing lágy esésű, selymes viszkózból. Az ujjak és a dekoltázs különleges csipkével díszítettek. Lefelé bővülő..

  11990.00 Ft
 • Elimar női hálóing
  Elimar női hálóing

  ❤️Elimar hálóing lágy esésű, selymes viszkózból. Az ujjak és a dekoltázs különleges csipkével díszítettek. Lefelé bővülő..

  10090.00 Ft
 • Ella kismama szoptatós hálóing
  Ella kismama szoptatós hálóing

  ❤️A lágy esésű viszkózból készült Ella kismama hálóing nagyon kényelmes! A kosarak egy kézzel is könnyen lekapcsolhatók, ezért a..

  15290.00 Ft
 • Elysia csábító hálóing
  Elysia csábító hálóing

  ❤️Hangsúlyozza ki nőies szépségét a csábító Elysia hálóingben! A hálóing fényes mikroszálas anyagból és rafinált csipkéből..

  16590.00 Ft
 • Emi Black elegáns hálóing
  Emi Black elegáns hálóing

  ❤️Elbűvölő hálóing csipkés dekoltázzsal, melyben hihetetlenül csábító lesz és mindvégig kényelmesen fogja magát érezni. ..

  9690.00 Ft
 • Emma női hálóing
  Emma női hálóing

  ❤️A kellemes anyagból készült Emma női hálóing alkalmazkodik az alakjához. Elülső oldalon nyomott mintával díszítve.Női hálóing..

  12390.00 Ft© 2021 fehérnemű webáruház, divatos női fehérnemű rendelés Szerviz információk