Termékinformációk:
Kategória szerint: Ruházat és kiegészítők
Márka:Teyli
Fogyasztói ár:12890.00 Ft

Az Adéle kismama leggings nagyon kellemes bambuszszálas anyagból készült, amely antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és kímélő az érzékeny bőrhöz is. A széles elasztikus derékrész alkalmazkodik a növekvő pocakhoz, megfelelő helyet biztosítva.


 • Aida női leggings, Push-Up hatással
  Aida női leggings, Push-Up hatással

  ❤️Aida stílusos női leggings, Push-Up hatással. Derékrészen elegáns, díszes gumival. Női leggings Derékrészen széles gumival..

  10690.00 Ft
 • Ally női legging push-up hatással
  Ally női legging push-up hatással

  ❤️Női legging komfortos viszkóz anyagból. Műbőrrel! A legging kellemes viszkóz és elasztán anyagból készült - anyaga rugalmasabb Az..

  11190.00 Ft
 • Angelica alakformáló leggings
  Angelica alakformáló leggings

  ❤️Angelica – stílusos női leggings Push-Up hatással a tökéletes vonalakért. Széles elasztikus derékrész a laposabb hasért, oldalt..

  11590.00 Ft
 • Antonia divatos női leggings
  Antonia divatos női leggings

  ❤️Az elegáns, divatos Antonia leggings kiváló viselet munkahelyre, de találkára is! Trendi bővebb szabás, zsebeken és oldalt..

  11290.00 Ft
 • Asami női leggings, Push-Up hatással
  Asami női leggings, Push-Up hatással

  ❤️Az Asami szuper Push-Up leggings a tökéletes vonalakért! A speciális szabás megemeli és lekerekíti a popsit, szélesebb elasztikus..

  11590.00 Ft
 • Aura női sport leggings
  Aura női sport leggings

  ❤️Aura női sport leggings otthoni edzésre és szabadtéri tevékenységekhez is. A funkcionális anyag megbízhatóan elvezeti a nedvességet..

  11990.00 Ft
 • Avril leggings
  Avril leggings

  ❤️Az Avril női leggings a rugalmas farmernadrág tökéletes utánzata. Próbálja ki az általa kínált kényelmet, és többé nem fog..

  18590.00 Ft
 • Avril leggings
  Avril leggings

  ❤️Az Avril női leggings a rugalmas farmernadrág tökéletes utánzata. Próbálja ki az általa kínált kényelmet, és többé nem fog..

  18590.00 Ft
 • Belicia pamut női leggings, Push-Up hatással
  Belicia pamut női leggings, Push-Up hatással

  ❤️Erős tartású női leggings, Push-Up hatással. A formásabb popsiért!. A leggings nem áttetsző, elasztán tartalmú pamut anyagból..

  5890.00 Ft© 2021 fehérnemű webáruház, divatos női fehérnemű rendelés Szerviz információk