Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:WOLBAR
Fogyasztói ár:5890.00 Ft

Mérsékelten karcsúsító hatású Rona női alsó a kritikus testrészek formálásáért. Hosszabbra szabott nadrágszárakkal, melyek megakadályozzák a combok kidörzsölését. Alakformáló női alsó Hosszabbra szabott nadrágszárak Lapos varrások SOFT CONTROL – mérsékelten karcsúsító hatás Elöl és hátul sima felületű Alul megerősítve


 • Rosalie klasszikus női alsó
  Rosalie klasszikus női alsó

  ❤️A Rosalie női alsó légiesen könnyű! Az érzéki, áttetsző tüllnek köszönhetően a klasszikus szabású fehérnemű is különleges..

  5690.00 Ft
 • Rosalie magasított női alsó
  Rosalie magasított női alsó

  ❤️A magasított Rosalie női alsó légiesen könnyű fehérnemű darab! Az érzékien áttetsző tüllnek köszönhetően egy klasszikus..

  6490.00 Ft
 • Rosanne klasszikus női alsó, 5 db
  Rosanne klasszikus női alsó, 5 db

  ❤️A Rosanne klasszikus szabású, egyszínű női alsó nagyon kényelmes! A finom elasztikus anyag és a lapos varrások garancia a komfortos..

  6590.00 Ft
 • Rose alakformáló női alsó
  Rose alakformáló női alsó

  ❤️Rose alakformáló női alsó, magasabbra szabott derékrésszel, középfokú karcsúsító hatással. Az alsó rész kellemes pamut..

  4290.00 Ft
 • Rosemary brazil női alsó
  Rosemary brazil női alsó

  ❤️A Rosemary brazil szabású női alsó az egyik kedvence lesz! A női alsó selymes mikroszálas anyagból készült, amely könnyű és..

  4390.00 Ft
 • Rosemary klasszikus női alsó, magasított
  Rosemary klasszikus női alsó, magasított

  ❤️A klasszikus szabásban, csodálatos tűzpiros színben készült Rosemary női alsó nem hiányozhat a fehérneműs fiókjából! A sima..

  5690.00 Ft
 • Roxy csábító tanga
  Roxy csábító tanga

  ❤️A Roxy tanga jól fog állni a popsijának! Elülső részen a finom tüll csipkével díszített. Érzéki és elegáns! Csábító női..

  7990.00 Ft
 • Royal Blue női alsó
  Royal Blue női alsó

  ❤️A Royal Blue klasszikus női alsó királyi látvány! A könnyű tüll finoman alkalmazkodik a popsihoz, decensen felfedi a szépségét...

  6690.00 Ft
 • Sable klasszikus női alsó
  Sable klasszikus női alsó

  ❤️Sable klasszikus szabású női alsó. A sima felületű mikroszálas anyag kiválóan alkalmazkodik a testhez, a hímzett csipke..

  10690.00 Ft
 • Sandy klasszikus női alsó
  Sandy klasszikus női alsó

  ❤️Csodálatos látvány, kényelmes viselet! Sandy női alsó könnyű virágmintás csipkébe öltözteti a popsit! Előnyös, magasított..

  5190.00 Ft© 2021 fehérnemű webáruház, divatos női fehérnemű rendelés Szerviz információk