Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:KINGA
Fogyasztói ár:10690.00 Ft

Az elegáns Mila melltartó álomszép virágmintás csipkével díszített. A bélés nélküli kosarak természetes támasztást biztosítanak a kebleknek. Kosarak között Swarovski kristállyal díszítve.Nagy kebleknek is kialakított melltartó Bélés nélküli kosarak Nagyobb méretekben a vállpántok szélesebbek Hagyományos merevítők Oldalsó merevítők Hátrészen két-kapcsos, három fokozatban állítható záródássalNagyobb méretekben három kapoccsal záródik.


 • Milky I bélés- és merevítők nélküli melltartó
  Milky I bélés- és merevítők nélküli melltartó

  ❤️Milky pamut melltartó, merevítők nélküli kivitelben. A bélés nélküli kosarak egy kézzel is könnyen lekapcsolhatók, ezért a..

  7490.00 Ft
 • Mind Love bélelt melltartó, kivehető betétekkel
  Mind Love bélelt melltartó, kivehető betétekkel

  ❤️Mind Love melltartó a testszínű tüll és a kontrasztszínű tűzpiros csipke csodálatos kombinációjában. A T-alakba szabott, puha..

  17290.00 Ft
 • Mind Love III bélés nélküli melltartó
  Mind Love III bélés nélküli melltartó

  ❤️A bélés nélküli Mind Love melltartó a finom testszínű tüll és a kontrasztos tűzpiros csipke csodálatos kombinációja. A..

  18590.00 Ft
 • Mirella csábító szett
  Mirella csábító szett

  ❤️A csipkéből készült Mirella szettben szenvedélyes pillanatokat élhet át! A szett minimalista kivitelben készült, csipkéből és..

  14990.00 Ft
 • Misha részben bélelt melltartó
  Misha részben bélelt melltartó

  ❤️Misha részben bélelt, finom csipkével díszített, elegáns melltartó. A komfortos, részben bélelt kosarak és a magasabb középrész..

  8690.00 Ft
 • Misha részben bélelt melltartó
  Misha részben bélelt melltartó

  ❤️Misha részben bélelt, finom csipkével díszített, elegáns melltartó. A komfortos, részben bélelt kosarak és a magasabb középrész..

  8690.00 Ft
 • Monica bélés nélküli pamut melltartó
  Monica bélés nélküli pamut melltartó

  ❤️A pamutból készült Monica melltartót a kényelmet imádó hölgyeknek ajánljuk! A melltartó merevítők nélkül készült, ezért sehol..

  7290.00 Ft
 • Monique Beige bélelt melltartó
  Monique Beige bélelt melltartó

  ❤️Letisztult vonalakkal készült Monique melltartó, finom bézs színárnyalatban. Sima felületű, bélelt kosaraknak köszönhetően..

  11090.00 Ft
 • Monique bélés nélküli melltartó
  Monique bélés nélküli melltartó

  ❤️Az álomszép Monique melltartó rafinált szabásban készült, és garantáltan felfrissíti a fehérneműs fiókját. A kosarak külső..

  17690.00 Ft© 2021 fehérnemű webáruház, divatos női fehérnemű rendelés Szerviz információk