Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:Maidenform
Fogyasztói ár:23090.00 Ft

Az alakformáló, sima felületű Maidenform bodyt nagyon szűkre szabott ruhák alá is ajánljuk. A puha bélelt kosarak rendkívüli kényelmet biztosítanak a kebleknek, a hagyományos merevítők pedig megfelelő támasztást. A sima felületű mikroszálas anyag mérsékelten formálja az alakot. A nagyobb kényelemért combkivágásokon ragasztott szegélyekkel.Alakformáló body SOFT CONTROL – mérsékelt karcsúsító hatás Ragasztott szegélyek Sima felületű bélelt kosarak Hagyományos merevítők Klasszikus szabású alsórész Alul kapcsokkal záródik


 • Karsyn női body
  Karsyn női body

  ❤️Kényelmes, klasszikus szabásban készült bodyt minden alkalomra ajánljuk. Akár nadrághoz, akár szoknyához veszi fel, a megjelenése..

  8890.00 Ft
 • Katharine női body, fekete
  Katharine női body, fekete

  ❤️Katharine női body finom anyagból és gyengéd hatású virágmintás csipkéből. Elegáns alap ruhadarab!Női body Klasszikus szabású..

  11290.00 Ft
 • Livia luxus alakformáló body
  Livia luxus alakformáló body

  ❤️Luxus, álomszép alakformáló női body. Elülső részen elegáns hímzéssel, hátrészen sima felületű. Lekapcsolható vállpántokkal,..

  15990.00 Ft
 • Lora alakformáló body
  Lora alakformáló body

  ❤️A Lora alakformáló body segít modellezni az álomalakot! A középfokú leszorító hatás gondoskodik a lapos hasról és szép..

  7190.00 Ft
 • Maddalena női body
  Maddalena női body

  ❤️Egyszerűen csodálatos! A Maddalena női body farmer nadrággal és rakott szoknyával is jól mutat. A raglán ujjaknak és csipkés..

  10690.00 Ft
 • Madyson női body
  Madyson női body

  ❤️Kényelmes női body, atléta stílusban. Az inghez vagy blézerhez ajánljuk, az öltözék első rétegként, a háta így garantáltan nem..

  6290.00 Ft© 2021 fehérnemű webáruház, divatos női fehérnemű rendelés Szerviz információk