Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:Gaia
Fogyasztói ár:10490.00 Ft

Goldie M részben bélelt melltartó, dús keblekkel büszkélkedő hölgyek számára. A kosarak külső oldala gazdagon hímzett tüllel díszített, a melltartó szabása megemeli a kebleket, tökéletes formát biztosít. A nagyobb komfortért a kosarak belső oldala pamut anyagból készült. Nagyobb kebleknek is kialakított melltartó Részben bélelt kosarak Hagyományos merevítők Oldalsó merevítők Hátrészen három-kapcsos, három fokozatban állítható záródással Más méretskálában a BS0899 kód alatt keresse ezt a modellt!


 • Fabiana csábító szett
  Fabiana csábító szett

  ❤️A csábító Fabiana szett nagyon érzéki! A szenvedélyes tűzpiros szín, a virágmintás csipke és a finom tüll kihangsúlyozzák a női..

  10490.00 Ft
 • Faith bélés nélküli melltartó, fekete
  Faith bélés nélküli melltartó, fekete

  ❤️Faith bélés nélküli melltartó érintésre kellemes sima felületű mikroszálas anyagból és csipkéből. A hagyományos merevítők..

  7290.00 Ft
 • Falon Bralette I. melltartó
  Falon Bralette I. melltartó

  ❤️A Falon bralette szabású melltartó kosarai annyira finom csipkéből készültek, hogy tudomást sem vesz majd róla! A bélés nélküli,..

  10690.00 Ft
 • Fantasie Ana White bélelt melltartó
  Fantasie Ana White bélelt melltartó

  ❤️Lenyűgöző dekoltázs? Az Ana White melltartóval a prémium Fantasie márkától nem gond! A puha anyaggal bélelt, egy-egy függőleges..

  25290.00 Ft
 • Fantasie Anoushka bélés nélküli melltartó
  Fantasie Anoushka bélés nélküli melltartó

  ❤️A Fantasia Anoushka elegáns csipkébe öltözteti a kebleket. A bélés nélküli kosarak és a merevítők természetes támasztást..

  28590.00 Ft
 • Fantasie Illusion bélés nélküli melltartó
  Fantasie Illusion bélés nélküli melltartó

  ❤️Az Illusion melltartó a prémium Fantasie márkától a dús keblekkel büszkélkedő hölgyek számára készült. A bélés nélküli,..

  19790.00 Ft
 • Fantastic Double Push-Up melltartó
  Fantastic Double Push-Up melltartó

  ❤️Egy Push-up melltartó, amely akár három mérettel is megnagyobbítja a kebleket! Sima felületű, bélelt kosarakban speciális, három..

  8090.00 Ft
 • Fantastic Double Push-Up melltartó
  Fantastic Double Push-Up melltartó

  ❤️Egy Push-up melltartó, amely akár három mérettel is megnagyobbítja a kebleket! Sima felületű, bélelt kosarakban speciális, három..

  8090.00 Ft
 • Felizia bélelt melltartó
  Felizia bélelt melltartó

  ❤️Felizia melltartó csábító kivitelben hétköznapi viseletre és a szenvedélyes pillanatokra is. A puha bélelt kosarak megemelik a..

  20590.00 Ft
 • Felizia bélés nélküli melltartó
  Felizia bélés nélküli melltartó

  ❤️A bélés nélküli Felizia melltartó decensen kihangsúlyozza bájait! A finom tüllből készült kosarak gyengéd hatású virágmintás..

  19290.00 Ft© 2021 fehérnemű webáruház, divatos női fehérnemű rendelés Szerviz információk