Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:Gaia
Fogyasztói ár:10290.00 Ft

Gloria bélés nélküli melltartó, szőtt rózsavirágokkal díszítve. A melltartó középrésze erősebb tüllből készült, és gazdag hímzéssel díszített. Megbízható támasztás nagyobb kebleknek is! Nagyobb kebleknek is kialakított melltartó Bélés nélküli kosarak Nagyobb méretekben a vállpántok szélesebbek Hagyományos merevítők Hátrészen két-kapcsos, három fokozatban állítható záródással Az alábbi méretekben három-kapcsos záródással: 65/K, 70/J, 75/I, 80/H, 85/G, 90/F, 95/C–E.


 • Faith bélés nélküli melltartó, fekete
  Faith bélés nélküli melltartó, fekete

  ❤️Faith bélés nélküli melltartó érintésre kellemes sima felületű mikroszálas anyagból és csipkéből. A hagyományos merevítők..

  7290.00 Ft
 • Falon Bralette I. melltartó
  Falon Bralette I. melltartó

  ❤️A Falon bralette szabású melltartó kosarai annyira finom csipkéből készültek, hogy tudomást sem vesz majd róla! A bélés nélküli,..

  10690.00 Ft
 • Fantasie Ana White bélelt melltartó
  Fantasie Ana White bélelt melltartó

  ❤️Lenyűgöző dekoltázs? Az Ana White melltartóval a prémium Fantasie márkától nem gond! A puha anyaggal bélelt, egy-egy függőleges..

  25290.00 Ft
 • Fantasie Marianna Silver bélelt melltartó
  Fantasie Marianna Silver bélelt melltartó

  ❤️Elegáns és bájos! A Marianna Silver melltartó a prémium Fantasie márkától telt kebleknek is megfelelő komfortot biztosít. A puha..

  21990.00 Ft
 • Fantastic Double Push-Up melltartó
  Fantastic Double Push-Up melltartó

  ❤️Egy Push-up melltartó, amely akár három mérettel is megnagyobbítja a kebleket! Sima felületű, bélelt kosarakban speciális, három..

  8090.00 Ft
 • Fantastic Double Push-Up melltartó
  Fantastic Double Push-Up melltartó

  ❤️Egy Push-up melltartó, amely akár három mérettel is megnagyobbítja a kebleket! Sima felületű, bélelt kosarakban speciális, három..

  8090.00 Ft
 • Fekete bélés nélküli sportmelltartó
  Fekete bélés nélküli sportmelltartó

  ❤️A bélés nélküli sportmelltartó megbízható támasztást nyújt a nagyobb méretű kebleknek. Az erős anyagból készült kosarak..

  19990.00 Ft
 • Felizia bélelt melltartó
  Felizia bélelt melltartó

  ❤️Felizia melltartó csábító kivitelben hétköznapi viseletre és a szenvedélyes pillanatokra is. A puha bélelt kosarak megemelik a..

  20590.00 Ft© 2021 fehérnemű webáruház, divatos női fehérnemű rendelés Szerviz információk