Termékinformációk:
Kategória szerint: Hálóruházat
Márka:Dkaren
Fogyasztói ár:10290.00 Ft

Fawila – elegáns női szett, luxus csipkés részletekkel. A kettesben töltött romantikus esték elengedhetetlen kelléke. A hálóing és női alsó szett áttetsző elasztikus necc anyagból és finom csipkéből készült Bélés- és merevítők nélküli kosarak, középen bizsuval díszítve Keskeny vállpántok hosszúsága szabályozható Klasszikus szabású női alsó necc anyagból készült Derékban és combkivágásokon fehérnemű gumival szegélyezve Alul pamut anyaggal megerősítve


 • Ella kismama szoptatós hálóing
  Ella kismama szoptatós hálóing

  ❤️A lágy esésű viszkózból készült Ella kismama hálóing nagyon kényelmes! A kosarak egy kézzel is könnyen lekapcsolhatók, ezért a..

  15290.00 Ft
 • Elodie szatén hálóing
  Elodie szatén hálóing

  ❤️Ha lágy esésű szaténra vágyik, figyelmébe ajánljuk az Elodie hálóinget! A kosarak virágokkal hímzett tüll díszíti, a..

  13990.00 Ft
 • Elysia csábító hálóing
  Elysia csábító hálóing

  ❤️Hangsúlyozza ki nőies szépségét a csábító Elysia hálóingben! A hálóing fényes mikroszálas anyagból és rafinált csipkéből..

  16590.00 Ft
 • Emi Black elegáns hálóing
  Emi Black elegáns hálóing

  ❤️Elbűvölő hálóing csipkés dekoltázzsal, melyben hihetetlenül csábító lesz és mindvégig kényelmesen fogja magát érezni. ..

  9690.00 Ft
 • Emi Ecru elegáns hálóing
  Emi Ecru elegáns hálóing

  ❤️Elbűvölő hálóing csipkés dekoltázzsal, melyben hihetetlenül csábító lesz és mindvégig kényelmesen fogja magát érezni. ..

  9690.00 Ft
 • Emma női hálóing
  Emma női hálóing

  ❤️A kellemes anyagból készült Emma női hálóing alkalmazkodik az alakjához. Elülső oldalon nyomott mintával díszítve.Női hálóing..

  12390.00 Ft
 • Erza csábító hálóing
  Erza csábító hálóing

  ❤️Az Erza csábító hálóingbe és tangába öltözve felizgatja a párja érzékeit! Csábító hálóing Különböző anyagok..

  9990.00 Ft
 • Escora szatén hálóing, rózsaszínű
  Escora szatén hálóing, rózsaszínű

  ❤️Az Escora hálóing rózsaszín szaténból készült. A kényelem és az elegancia sikeres párosítása, hátrészen érzéki hatású..

  11590.00 Ft
 • Fawila női szett, hálóing és női alsó
  Fawila női szett, hálóing és női alsó

  ❤️Fawila – elegáns női szett, luxus csipkés részletekkel. A kettesben töltött romantikus esték elengedhetetlen kelléke. A hálóing..

  10290.00 Ft
 • Fendia csábító szett
  Fendia csábító szett

  ❤️Az áttetsző tüll és finom csipke nem hagyja hidegen a partnerét! A Fendia csábító szett felsőrészből és shortból áll. ..

  15290.00 Ft© 2021 fehérnemű webáruház, divatos női fehérnemű rendelés Szerviz információk