Termékinformációk:
Kategória szerint: Alsóneműk
Márka:PariPari
Fogyasztói ár:10690.00 Ft

A Catherine bélés nélküli melltartó egy csábító fehérnemű, amely alkalmas hétköznapi viseletre, de esti csábításhoz is! A kosarak belső oldala részben fényes vörös szaténból készült.Kisebb kebleknek is kialakított melltartó Bélés nélküli kosarak Hagyományos merevítők Oldalsó merevítők Hátrészen két-kapcsos, három fokozatban állítható záródássalKicsi luxus papírdobozban csomagolva.


 • Celia részben bélelt melltartó
  Celia részben bélelt melltartó

  ❤️A részben bélelt Celia melltartó romantikus hatású dekoltázst varázsol. A T-alakba szabott puha kosarak megemelik a kebleket, szép..

  15290.00 Ft
 • Celine bélés nélküli melltartó
  Celine bélés nélküli melltartó

  ❤️A kényelmet és az eleganciát megtestesítő melltartó neve a Celine! Gyönyörű hímzett csipkével díszített, különlegesen szabott..

  7290.00 Ft
 • Celine bélés nélküli melltartó
  Celine bélés nélküli melltartó

  ❤️A kényelmet és az eleganciát megtestesítő melltartó neve a Celine! Gyönyörű hímzett csipkével díszített, különlegesen szabott..

  7290.00 Ft
 • Celine Eco bélés nélküli melltartó
  Celine Eco bélés nélküli melltartó

  ❤️A Celine Eco melltartó a megtestesült kényelem a dús keblek számára. A bélés nélküli kosarak természetes formát biztosítanak a..

  9690.00 Ft
 • Celine melltartó, kivehető betétekkel
  Celine melltartó, kivehető betétekkel

  ❤️Celine finoman bélelt melltartó, kivehető betétekkel a Push-Up hatásért. A kosarak külső oldala finom csipkéből és selymes..

  12690.00 Ft
 • Ciao bélelt melltartó
  Ciao bélelt melltartó

  ❤️A puha anyaggal bélelt Ciao melltartó nagyon komfortos! A kosarak külső oldala finom tüllből készült, amely a vállpántokat is..

  15990.00 Ft
 • Ciao bélelt melltartó, kivehető betétekkel
  Ciao bélelt melltartó, kivehető betétekkel

  ❤️A Ciao melltartó ellenállhatatlan dekoltázst varázsol. A melltartó bardot szabásban, függőleges varrásokkal és bedolgozott..

  15590.00 Ft
 • Ciara bélelt melltartó, kivehető betétekkel
  Ciara bélelt melltartó, kivehető betétekkel

  ❤️Ciara melltartó kivehető betétekkel a nagyobb önbizalomért. A puha anyaggal bélelt, T-alakba szabott kosarak megemelik a kebleket,..

  11590.00 Ft
 • Claire I Push-Up melltartó
  Claire I Push-Up melltartó

  ❤️A Push-Up hatású Claire melltartó elismerő tekinteteket garantál! A puha anyaggal bélelt kosarak kivehető betétekkel készültek,..

  12390.00 Ft
 • Claire I. bélelt melltartó
  Claire I. bélelt melltartó

  ❤️Claire bélelt melltartó, sima felületű mikroszálas anyagból és elegáns csipkéből. A finom anyaggal bélelt kosarak kellemes és..

  6690.00 Ft© 2021 fehérnemű webáruház, divatos női fehérnemű rendelés Szerviz információk