Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Volin
Fogyasztói ár:9990.00 Ft

Alex egyrészes női sport fürdőruha. Strapabíróbb fürdőruha anyag, kellemes, gyorsan száradó minőség Klasszikus, sportos fazon - vízpartra, vízparti sportokhoz és uszodába is kiváló A kosaras rész sima felületű, nem párnázott Oldalt optikailag karcsúsító csíkokkal Kereszt alakú hátkivágással (amerikai karkivágás) A lépésbetét kellemes fürdőruha anyaggal megerősített A hátulnézeti fotó csak illusztráció. Csak a fazon azonos, a vállpántok hátsó része színben megegyezik az elejével.


 • Alinka2 női egyrészes fürdőruha
  Alinka2 női egyrészes fürdőruha

  ❤️Női egyrészes fürdőruha az Aquasport kollekcióból Sportos szabású fürdőruha, optikailag karcsúsító csíkokkal A dekoltázs rész..

  13990.00 Ft
 • Amanda egyrészes női fürdőruha
  Amanda egyrészes női fürdőruha

  ❤️Egyrészes női fürdőruha nyári pálmás mintával. Exkluzív darab a Vacanze olasz kollekcióból! A fürdőruha kellemes, gyorsan..

  34690.00 Ft
 • Aquasport II. egyrészes női sport fürdőruha
  Aquasport II. egyrészes női sport fürdőruha

  ❤️Női egyrészes fürdőruha sportoláshoz, hátoldalon cipzárral.Egyrészes sport fürdőruha Bélés nélküli kosarak Gyorsan száradó..

  16590.00 Ft
 • Artemisa egyrészes fürdőruha
  Artemisa egyrészes fürdőruha

  ❤️Az Artemisa női fürdőruha különleges szabásban, egzotikus virágokat ábrázoló anyagból készült. A mély kivágás és a bélelt..

  22590.00 Ft
 • Atrani egyrészes női fürdőruha
  Atrani egyrészes női fürdőruha

  ❤️Kellemes anyag, mindig divatos csíkos mintás design és különleges szabás. Ez jellemzi az Atrani fürdőruhát, amelyben a strand..

  23990.00 Ft
 • Avantgarde egyrészes női fürdőruha
  Avantgarde egyrészes női fürdőruha

  ❤️Avantgarde egyrészes női fürdőruha, kedvelt fekete-fehér színkombinációban, amely mindig divatos! A bélés nélküli, merevítőkkel..

  21290.00 Ft
 • Basic egyrészes női fürdőruha, protetikus
  Basic egyrészes női fürdőruha, protetikus

  ❤️A Basic egyrészes fürdőruhát a klasszikus fekete színt kedvelő hölgyeknek ajánljuk. Az egyszerű vonalvezetésű szabás minden..

  21990.00 Ft
 • Candy egyrészes női fürdőruha
  Candy egyrészes női fürdőruha

  ❤️Candy egyrészes női fürdőruha, különleges egyvállas szabásban. A puha anyaggal bélelt kosarak természetes formát, a hagyományos..

  19190.00 Ft
 • Capri Cherry egyrészes női fürdőruha
  Capri Cherry egyrészes női fürdőruha

  ❤️A luxus egyrészes Capri Cherry fürdőruha szerelem az első látásra! A fürdőruha kellemes, stílusos tengerész csíkos fürdőruha..

  31890.00 Ft
 • Capri Navy egyrészes női fürdőruha
  Capri Navy egyrészes női fürdőruha

  ❤️Kellemes anyag, népszerű csíkos minta és klasszikus szabás – ez az egyrészes Capri Navy fürdőruha! A bélelt, háromszög alakú..

  31890.00 Ft
 • Caprri női monokini, zöld
  Caprri női monokini, zöld

  ❤️Caprri – egyedi szabásban készült monokini. A felsőrész puha, kivehető betétekkel készült, elöl kereszteződik, és hátrészen..

  21290.00 Ft© 2020 fehérnemű webáruház, divatos női fehérnemű rendelés Szerviz információk