Termékinformációk:
Kategória szerint: Hálóruházat
Márka:DKaren
Fogyasztói ár:11590.00 Ft

Az Aga csábító szatén szettben élvezni fogja a kettesben töltött esti pillanatokat! Az elegáns szatén és az áttetsző csipke a kosarakon egy izgató kombináció. A felsőrész kiegészítője egy csipkés boxeralsó. Csábító felsőrész Különböző anyagok kombinációja Bélés nélküli kosarak Merevítők nélkül Női boxeralsó Alul pamut anyaggal megerősítve


 • Adelline hálóing
  Adelline hálóing

  ❤️Az Adelline hálóing nagyon kényelmes, nem csak teltkarcsú hölgyek figyelmébe ajánljuk! Dekoltázsban finom csipkéből, belső oldalon..

  21290.00 Ft
 • Aga női szett
  Aga női szett

  ❤️Az Aga csábító szatén szettben élvezni fogja a kettesben töltött esti pillanatokat! Az elegáns szatén és az áttetsző csipke a..

  11590.00 Ft
 • Agatha szatén hálóing
  Agatha szatén hálóing

  ❤️Főszerepben a sima felületű szatén és finom virágmintás csipke! Ez Agatha luxus hálóing! Hófehér kivitelben, elegáns keskeny..

  14690.00 Ft
 • Alani hálóing
  Alani hálóing

  ❤️Alani hálóing selymes, lágy esésű viszkózból. A puha anyaggal bélelt, merevítők nélküli kosarak finom csipkével díszítettek...

  9990.00 Ft
 • Alexa női szett
  Alexa női szett

  ❤️Selymes mikroszálas anyag, modern strappy pántok, örökké divatos fekete szín. Bemutatjuk az Alexa szettet, amelyben garantáltan..

  11590.00 Ft
 • Amelia női hálóing
  Amelia női hálóing

  ❤️Az Amelia hálóing a nőiesség megtestesítője. A puha pamut anyag kellemes viselet, a bővebb szabás megfelelő mozgásszabadságot..

  11990.00 Ft
 • Anastasia női hálóing, sötétzöld
  Anastasia női hálóing, sötétzöld

  ❤️Az Anastasia hálóing nagyon nőies! A könnyű, lágy esésű viszkóz tökéletesen követi a test vonalait, érintésre nagyon kellemes...

  11490.00 Ft
 • Anna kismama hálóing szoptatáshoz
  Anna kismama hálóing szoptatáshoz

  ❤️Kismama időszakban is élvezze a kényelmet – a puha viszkózból készült szoptatós hálóingben! Dekoltázsban elegáns virágmintás..

  13290.00 Ft© 2021 fehérnemű webáruház, divatos női fehérnemű rendelés Szerviz információk